HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Daphné && Azariah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Daphné && Azariah   Hétf. Nov. 14, 2016 9:36 am

when it's dark out
Az éjszaka csendes, puha köntösével borult a városra, nyugodt sötétségbe vonva a város utcáit; Azariah Coltrane lassú, kimért léptekkel haladt végig a kihalt, üres utcán, tekintetét az égre szegezve; csillagoktól mentes, késő őszi éjszaka volt, egy azok közül, amik azt súgták, hogy valami készülőben van; mintha a levegő is elektrizálódott volna, ezer és egy apró villámmal cikázott végig a gerince mentén és befészkelődött a tüdőjébe, mint a tüdőrák, ami évekkel korábban kezdte őt emészteni és lassan a halálba kergetni. Nem mintha fenyegette volna őt a halál; betegsége csigalassúsággal terjedt, csak néha köhécselt a kelleténél többet, de ez nem zavarta abban, hogy továbbra is ugyanúgy cigarettázzon; csakúgy, mint most, a felhőkkel fedett ég felé fújva a füstöt, ahogy befordult az egyik sarkon, a szemébe húzott kapucnija alól fürkészve a környezetét, ismeretlenül ismerős neonok után kutatva.
A szórakozóhely, amit keresett, egy volt a város exkluzívabb lokáljai közül; méregdrága, elegáns hely, ahova a sorok kilométeresek voltak, a bejutás pedig nehéz; neki is hosszú hetek munkájába és áskálódásába került, hogy végre biztos lehessen abban, hogy a beléptetőkapu előtti sort meg tudja majd kerülni és néhány gyűrött bankjegyért cserébe majd átengedik őt a szűrőn, anélkül, hogy bárki is rákérdezne, ki ő és mit akar itt.
Mert mit is akart pontosan?
Maga sem tudta; az információk szerint, amiket kapott, ez a lokál tökéletes volt ahhoz, hogy információkat gyűjtsön azokról, akiket teljes kontinenseken át üldözött bosszújának nevében, akiknek vérével el akarta áztatni a földet és a pokolra küldeni haszontalan lelküket, hogy ott rohadjanak meg, ahol a helyük volt. A bosszúvágya valami fura, hatodik érzékként vezérelte őt, és volt még hét személy, akit holtan akart tudni; és amennyiben informátorai nem hazudtak, itt információkat szerezhetett az egyikükről, mert állítólag törzsvendég volt, de bármennyire is kereste őt a pillantásával, nem találta, pedig biztos volt benne, hogy még így, egy fél évszázad távlatából is felismerte volna, csakúgy, mint egykori főnökét, akinek szürkeállományával kifestette az irodájának falát, vérével pedig bemocskolta a drága padlólapokat, bútorokat.
Hét halál.
Már csak ennyi kellett ahhoz, hogy végre nyugodtan hajthassa álomra a fejét, de egyelőre csak a harmadik pohár whiskyig jutott; potenciális áldozata még csak a horizonton sem látszódott, nem hogy bárhol a lokálban; sem a táncparketten hullámzó tömegben, sem a bárpult mellett, sem az exkluzív vendégek számára fenntartott erkélyen. Minden szokatlanul nyugodt volt, már amennyire egy szórakozóhelyet lehetett nyugodtnak nevezni; már kezdte is elveszíteni a reményt, hogy bármire is jut még az éjszaka során, amikor valami fura érzés arra késztette, hogy felkapja fejét és körülnézzen, a gerincén végigfutó borzongás okozóját keresve.
Volt valami fura a levegőben; valami ismeretlenül ismerős energia, amire megrezzent a benne rejtőző Sötétség, éhes fenevad módjára felszegve benne fejét és arra késztette őt, hogy megkeresse ennek az energiának a forrását, a személyt, aki valahol ott rejtőzött a tömegben. Az elfogyasztott alkohol már kissé tompította az érzékeit, a képességét is, de a lokál sarkaiban megbújó árnyak elegendőek voltak ahhoz, hogy aprócska árnymacskát keltsen életre és felfedezőútra indítsa őt a szórakozóhelyen, hogy ne neki kelljen átverekednie magát a tömegen, az ismeretlen után kutatva. Reménykedett benne, hogy az árnyéka majd nagyobb sikerrel jár nála, de nem feltétlenül reménykedett ebben; már csak elég lett volna, hogy az alkohol kitisztuljon a szervezetéből annyira, hogy tiszta fejjel kezdhessen neki a keresésnek újra, amennyiben nem vonzotta volna be magától a személyt, akit keresett, bár még nem tudta, kit is keres pontosan.
to my dear mother | hallway | lesz ez még jobb is, csak várd ki
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ