HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Sajátunk
írta: Admin
Kedd Jan. 01, 2019 11:37 am

*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm


Share | 
 

 Roux Traithgren Agent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Roux Traithgren Agent   Vas. Nov. 06, 2016 1:03 am
Roux Traithgren Agent
Mindig nézz hátra!

Roux,Traith
28
creatures/chimera
Maga se tudja pontosan mi a fene valójában, de az biztos, hogy nem ember. Ugyan nyugodtabb pillanataiban észre sem vehető, hogy más, de amikor abban a formájában van… Hosszú karmai vannak, amik elég élesek ahhoz, hogy egy laza mozdulattal levágja az éppen előtte álló fejét. Szemei aranysárgán pompáznak s olyanok akár a macskáé, szemfogai tépőfogakká válnak és arca - illetve néha teste- egy részét pikkelyek fedik. Aránylag gyorsan gyógyul, emberfeletti erővel és gyorsasággal bír. Ám mint mindennek, ennek is ára van. Néha emberhússal vagy legalább vérrel kell táplálkoznia. Rá nem jelent nagy veszélyt, ha ez még is kimaradna, ettől még nem fogja feldobni a talpát, csak könnyen sebezhetővé válik. Ereje lecsökken, képességei elhalványulnak és nem lesz különb egy halandónál. -Ám, ha egyszer rászoksz valamire, akaratlanul is kívánod.-
Néha olyan akár csak egy szelíd, kissé kíváncsi kiscica, olykor viszont egy félelmetes ragadozó, aki kígyó módjára keríti csapdába áldozatát.
jang hyunseung
Forever alone
Biszexuális

Mond, te tudod milyen érzés bezárva lenni? Csak te és senki más, láncra verve, mint valami veszélyes véreb a hideg és dohos helységben, ahová csak épp betéved a fény az apró ablakon, s mást se látsz csak a rácsot és a piszkos falat, amin karomnyomok sokasága láthatóak. Tudod milyen érzés így felnőni, hogy még napvilágot is alig láttál? Nem? Akkor te még szerencsés vagy. Ne panaszkodj! Inkább örülj, hogy a sors eddig kegyesen bánt veled. De még te is kerülhetsz ide, úgyhogy vigyázz! Sose bízz senkiben, még, ha az árnyékodról is van szó!

Roux Traithgren Agent. A név, amely egyszerre ismerős és idegen számára. Ahogy mindig szokás megnevezni szerencsétlen szörnyeteget. Valahogy nem érzi magáénak, mintha e szavak mögött nem is őt értenék. De más névről még nem hallott, így nincs kétség, ez az övé.
Rongyosan kuporog zárkája sarkában egy vékonyka takaróval a hátán. Ez mindene. Nem is érzi, hogy lenne másra szüksége. Talán, ha többször mehetne ki és nem csak este. Igen, minden bizonnyal ez a legnagyobb álma és vágya, hogy legalább öt percre láthassa a napot, érezze a melegét és hallja a természet csodás hangját. Ám ez még messze van.
Nyikorogva kinyílik a nehéz fa ajtó és küszöbén megáll egy ismerős alak. Arcát nem látni az erős fénytől ami, kintről verődik be, körvonalai viszont így is kivehetők. Jól tudja már ki áll ott és milyen képpel. Hogy ne tudná, hisz ide nem sok látogató jött még le eddig. A szag is ismerős, ez Ő. Beljebb lép, amit egy apró koppanás, majd egy nagy csattanás követ. Az ajtó csak úgy becsapódott és a szemet szúró fény is eltűnt. Apró kopogások jelzik a jövevény közeledtét. Kétség sem fér hozzá, hogy nő az illető. Finom illatú, elegáns megjelenésű, finom vonású hölgyemény. Lassan a rácshoz ér és lámpáját maga mellé téve guggol le, s bájos mosolyával hívogatja magához a sötétben rejtőző rabot. –Roux, picinyem búj elő! Hadd lássalak én drága egyetlenem. –hangja is akár a bársony, oly finoman, oly édesen ejti ki a szavakat, szinte már dalolja. Karjaiba is vetné magát elvakultságában, ha nem lenne ott, az a fránya vas. Így viszont csak óvatosan, négykézláb előrébb mászik, addig, míg kényelmesnek találja, a nyakán feszülő hideg nyakörvet. Ott aztán leül és megbillenti fejét, kíváncsian várva mit szeretne gazdája.
Már kitudja mióta ez az "otthona", de nem ma volt, hogy ide került. Tizenkettőnél nem lehetett se kevesebb, se több. Akkor árvult el és került a gonosz markába, akit azóta is kíváncsi szemekkel figyel és lesi parancsait. Nem tudná megmondani mit is érez iránta. Egyszerre gyűlöli és kívánja. Menekülne tőle, ugyanakkor nem tud tőle elszakadni. Ő jelenti számára a biztonságot, a nyugalmat, de ugyanakkor ő a legnagyobb méreg is, az igazi kígyó, aki csak kihasználja, saját vágyaihoz használja fel. Van, hogy ölnie kell a kegyeiért, de olyan is előfordult már, hogy csupán egy éjszakáért jött, hiszen lásuk be Traith is elég szépen kinőtte magát.
- Már megijedtem, hogy megsértődtél rám a múltkori miatt, de ne aggódj! Nem felejtettem ám el a kárpótlást sem, lesz még az előzőnek folytatása is. Viszont a mamának, most egy időre el kell mennie… - simított végig a férfi arcán és egy apró csókot lehelt homlokára.
Nem értette mire ez a nagy felhajtás, máskor is ment már el egy rövid időre, akkor épp csak beszólt neki, hogy ne aggódjon, amiért nem lesz látható egy ideig. Most, meg mint aki végleg készülne itt hagyni, szinte már könnyes búcsút vesz szeretett fegyverétől.
Kattan a zár és egy hangos nyikorgással nyílik is kifelé a kapu. Értetlenül néz fel parancsolójára és nem érti mi ez a nagy táska, amit belöknek mellé. Eddig sose kapott ilyet. –Ebbe megtalálsz mindent, amire szükséged lehet az elkövetkező időben. Vigyázz magadra, és ha lehet, ne fedd fel a kiléted! Még élve szeretnélek visszakapni. – apró mosollyal borzolta meg zavarodott elméjű kis kedvence fejét és kifelé menet egy kulcscsomót is dobott a halom tetejére. –Hová mész? –szólalt meg végül remegő hangon. Nem tudta mire vélni ezt a fajta bánásmódot és rosszat sejtve kérdezett utána. –Van egy kis elintéznivalóm, ahová nem vihetlek. Nem tudom meddig fog tartani és nem szeretném, hogy rád találjanak. Gondolj erre úgy, mint a jól megérdemelt szabadságodra, ami a hosszú munkád gyümölcse! – azzal ott hagyta egyedül és egy újabb hangos püffenés jelezte távozását, ami Roux Traithgren fejében csak egy tompa dübbenés volt meglepettségéhez képest. Röpke két perc kellett ahhoz, hogy észhez térjen és eloldozza magát. Ugyan utána rohant, de egy lelket se látott a környéken. Csak a nap bámulatos sugarait, amik eleinte fájtak a szemének, de lassan élvezni kezdte, s a gyepen kiterülve élvezte egy darabig szabadságának édes első perceit.

Catch me|| if || you || can

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Roux Traithgren Agent   Hétf. Nov. 07, 2016 11:25 am
Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Vártam már, hogy a kimérák is felbukkanjanak az oldalon. Tetszett az előtörténeted, kíváncsian várom a folytatást. Mert szeretném tudni mi lesz vele a továbbiakban. Smile
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Specific-
^
ˇ