HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Sajátunk
írta: Admin
Kedd Jan. 01, 2019 11:37 am

*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm


Share | 
 

 Jack Flynn (Poszeidón)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Jack Flynn (Poszeidón)   Pént. Nov. 04, 2016 4:42 pm
Jack Flynn
Now, bring me that horizon!

Poszeidón
Isten
Az óceánok, a tengerek, a tavak, a folyók, a források, az árvizek és a földrengés istene.
Johnny Depp
Házas
Hetero
Az hogy az emberek elfordultak tőlünk nagyon nyomasztó, súlyos teherként roskad az Olümposzra. Kétségbeejtő, felháborító. Valaha hozzánk fohászkodtak a jó szerencséért, a jó indulatunkért, mára már a nevünket is elfelejtették. Csak egy Istent tisztelnek, aki talán nem is létezik, igazából egyikünk sem találkozott vele. Évezredeken keresztül figyeltük miként tiporják sárba a nevünket, miként tűnik el régi fényünk a feledés homályába. Értetlenkedtünk, tétlenkedtünk, gőgösen úgy hittük, majd ha rosszra fordul minden, akkor újra felcseng a nevünk a fejükben. Nem így történt. Az emberek manapság beérik a nagy semmivel, a hittel, vagy éppen nem hisznek semmiben sem. Kifordult ez a világ önmagából. A tartarosz gyermekei vígan sétálnak az élők között, alkukat kötnek a lelkükért és ezek a botor halandók önként, dalolva mennek bele sötét üzelmekbe.
Néhány ezer éve még teljesen más volt minden. Dicsőítettek, a nevem nem csak hajókon díszelgett feliratként. Áldoztak nekem, hozzám imádkozott minden hajós, kereskedő és halász is, a segítségemet kérték hogy gond nélkül hazajussanak, hogy ne nyelje el őket a feneketlen mélység. Akkoriban más idők jártak, jómagam a sértettség álarcába temetkezve jobbnál jobb fortélyokat eszeltem ki, hogyan is tudnám megszerezni magamnak jogos követelésemet. Úgy vélem mindannyian, kik az Olümposzon létezünk, saját kicsinyes vágyainkkal voltunk elfoglalva és talán ez vezetett idáig. Sokáig Zeuszt akartam letaszítani trónjáról, aztán amikor beláttam ez nem megy, más célok felé tekintettem. Ha úgy nézzük, a föld nagyobb hányada az én birtokomban van, hiszen a víz az éltető erő, a föld legnagyobb részét víz borítja, ami az én birodalmam. Lassacskán felfogtam hogy amit kaptam, az korántsem kicsinyes, korántsem kevés, sőt, több, mint amit megérdemeltem volna. Megbékéltem hát vele és komolyan kezdtem venni a feladatom, így ment ez hosszú, hosszú időkig. Persze azért mi Istenek is olykor jót mulattunk, emlékszem azokra az időkre, amikor minden halandó célja az ismeretlen vizek felderítése felé összpontosult, azok voltak a legszebb idők a számomra. Fénykoromat éltem és magam is megjelentem a halandók között. Rettegett kalózok járták a vizeket, na meg az őket üldöző, uralkodói flották. Ó, azok tudtak élni! Néhány évtizedig magam is kalózként szeltem a vizeket, fosztogattam, gyújtogattam, és fivéreim, nővéreim is olykor látogatást tettek, hol itt, hol ott. Tulajdonképpen az emberek akkoriban is csak emberek voltak, de hittek a természetfelettiben, félték az ismeretlent, alázattal fordultak felénk, Istenekhez.
Nem is tudom mi változott, azt hiszem mind beletemetkeztünk a büszkeségbe mígnem elcsendesült körülöttünk minden. Még az Olümposzon is síri csend honol manapság. Mind elhagytuk. Keserű hangvételű tanácskozás vezetett minket a földre, hogy megnézzük mi változott. Bár szerintem mind pontosan tudjuk ezt: az emberek elfelejtettek minket, mert mi nem tettünk azért, hogy ez ne így történjen! Késő lenne cselekedni? Szerintem nem. De ahhoz hogy újra a nevünket foglalják imába, bizony göröngyös út vezet. Meg kell értenünk ezt a bolond világot, magunknak is a részévé kell válnunk. Imádott Amphitrité-mel így mi is az emberek között járjuk az utcákat, mint ahogy a többi Istenség. Válaszokat keresünk, tanulunk, részt veszünk bizonyos eseményeken, vagy épp elhatárolódunk a nekünk nem tetszőktől. Ha egyszer sikerül összerakni a kirakós darabjait, s magunkat újra előtérbe helyezni, akkor talán a csendet ismét felváltja a zajos imák hada és az embereknek újra eszébe jutunk.

- || - || - || Nincs
God

avatar
Mesterségem címere :
Hajós kapitány
⌲ Tartózkodási hely :
New York

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jack Flynn (Poszeidón)   Pént. Nov. 04, 2016 5:10 pm
Elfogadva!
Gratulálunk!

Kedves Jack! Üdv köreinkben. Végre megérkezett Poszeidón is. csillogószemek Be kell vallanom ő a kedvenc istenem. De Psszt, a többiek előtt. Először meg kell vallanom furcsa volt az avatar választásod, de végül már minden világossá vált. nagymosoly A fogalmazásod nagyon barátságos. csillogószemek A történeted tökéletes volt. Töltsd ki a profil információkat és nem is tartalak fel tovább. Foglalj avatart és mindent, amit kell. nagymosoly Üdvözlünk a kis világunkban! nagymosoly  
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: God-
^
ˇ