HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 are u happy tonight?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: are u happy tonight?    Vas. Okt. 30, 2016 4:59 pm


A taxizás kiment a divatból. A tömegközlekedéshez öreg és háklis voltam, nincs szükségem húsz-éven-aluli kölykök takony és rágómaradványaira a ruhámon. Ugyan a mai nap különleges volt, megszabadultam a sötét színű öltöny-ing kombótól és egy viszonylag egyszerűbb farmernadrágba bújtattam a csülkeimet.
A formás csülkeimet.
Szóval, ma megengedhettem volna magamnak, hogy rágóba üljek és egy picikét kiakadjak, tomboljak egy jót a helyi metrón. De megérzéseim szerint péntek este nem erre volt szükségük az embereknek. És én sem így tervezem kiengedni a gőzt, inkább párolom még magam belülről egy cseppet.
Mi a tökéletes megoldás? Sofőr. Elitebb, mint a taxi, kényelmesebb, mint bármelyik zötykölődős, büdös, benzinszagú busz és még az izzadtságfoltos hónaljaktól is mentes. Én mondom haver, szerezz be egy Sofőrt ha kényelmesen akarsz élni.
-Gyerünk Matty – megpaskoltam az öreg férfi vállát. Komornyik és sofőr is egyben, szükség esetén testőr. Tanár, titkár. Multifunkcionális és minden garast megér. -  ma te válassz kocsit. -  mondtam miközben követtem a mélygarázsba vezető lépcsőn. Először kérdőn mért végig. – Tudom, a farmeres szerelések a kutyasétáltatós szerelések de ma ezt dobta a gép – megvontam a vállaimat és a kulcstartóhoz baktattam. Ami azt illeti most sem voltam  valami lezser, szakadt tinédzser. Minek is hívják ezt? Hipster. Na, én nagyon nem voltam hipster.
-Legyen a Bentley – a kulcsok felett lebegő kezem a Rosegold feliratú bilétához húztam és leemeltem a Bentleyhez tartozó csippanót . – Tökéletes választás Uram – az arcomon szétterült egy vigyor és a vállam felett hajítottam hátra a kulcsokat Mattnek, aki a csörgés-morgásból ítélve elkapta a felé repülő tárgyat.  Mit kell tudni Rosegoldról? Hogy csodálatos autó, nem a kedvencem, de ritkán látok olyan műszerfalakat, mint ezé a csodáé. A színe, ahogy a nevéből is ki lehet következtetni, krémes, meleg fénnyel csillogó. És a következő két és fél, ha Matt lába engedi akkor csak két órán keresztül  benne fogok csücsülni.
Avagy dolgozni.
Avagy fontos telefonokat intézni.
Lényegében: halálra fogom magam unni.
Ennek a megelőzése érdekében előhúztam egy üveg Clicquot pezsgőt.  Ez volt az egyik dolog, amit imádtam az Újvilágban: rengeteg választási lehetőség. A bor már kezdett unalmassá válni, az üveg száját az ajkaimhoz emeltem és úriember számára tiltott módon belekortyoltam a nedűbe. Minden csodálatos. Az ilyen drágaságoktól lesz szép az élet: gyönyörű kocsi, szófogadó komornyik, francia pezsgő. Ki mondta,hogy a pénz nem boldogít? Ökör volt az egyszer biztos.
A fejtámlán fekvő tableten kezdek pötyögni, megannyi e-mail vár válaszra. Mintha saját rajongói klubbom lenne. – Matt, nekem van rajongói klubbom? – fordítottam a fejemet a Sofőröm felé, kissé türelmetlenül vártam a választ. A válasz az volt, amire számítottam : nincs.  Hivatalosan egy Árész-imádó fanklub sem létezik. –Szörnyű Matt. Szörnyű -  mit meg nem engedhetnek maguknak az emberek!
Egy válasz az ügynökségnek, egy válasz a nőnek, aki azt állítja, hogy az én magom eresztett gyökeret a hasában. Pörgetés. Edzésterv, napirendek. Találkozók. Programok, vacsorák, nők.
A következő dolog, amire felfigyelek azaz, hogy Matt az ölembe ejt egy hófehér maszkot. Tökéletes - erről árulkodik az arcom miközben a szemeimhez illesztem a finom anyagot. Kiegészíti a törtfehér Flykiteket, a hófehér pamut felsőmet, és a fölé kapott sötétkék vászoninget.
Még egy utolsó korty a pezsgőből.
Avagy egy pillantás a visszapillantóba.
Néma egyességet kötöttem Mattel.
Mehetek. Az alkoholtól már elnehezült a fejem, ezért szívesen vettem,hogy kinyitották előttem az ajtót. Hálásan pislantok rá a két hölgyre, azért is  mert nem kérdezik meg a nevem, és azért is  mert ennyire kicsípték magukat. Lehet, hogy elég lenne ha az egyiküket elrabolnám. Be se kellene mennem.
A következő pillanatokban konstatáltam, hogy Matt a pultnál cseveg, mentes vizet kér, megigazítja az órát és máris kalkulál, hogy vajon hány óra múlva lesz rá újra szükségem.
-A párkákra mondom, csak nem szabad pórázon vagy ma este? -  szólítom le könnyedén Kimet. Kit akarunk becsapni? Én már a sziluettjéből megismerem a nőt, ha kell akkor az illatát is meg tudom különböztetni a többi nőétől. Nincs az a maszkara, ami elfedhetné előttem az emberi testeket. Úgy ismerem a vázukat, ahogy kevesen ezen a bolygón. Az utolsó pihétől, a legvastagabb izomig. -  Vagy csak szórakozik Dar és nem akarja, hogy te is lásd, amit érezned kellene? – a tekinteteimben hűvös láng ébredezik és finoman csap át a szemfedőm hófehér takarásán. Gyerünk Kimmie, játssz velem ma este.

#musica #682 #Kimcica
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: are u happy tonight?    Hétf. Okt. 31, 2016 7:06 pm
Wade & Kim


Damn.


Már az idejét sem tudom, hogy mióta vagyok Darren mellet, persze nem mondanám, hogy frusztrál, mert nem. Voltak hullámvölgyek az életünk során. De azt hiszem a kedvencem még mindig az, mikor kilépek a házból és ő még mindig valamijét keresi, közben pedig szitokszavak tömkelege csúszik ki a száján. Most direkt nem segítettem neki, hiszen tudtam jól, hogy a bizonyos pendrive a laptopba van becsúsztatva, amivel tegnap dolgozott, mellesleg pedig már betette a kocsiba. Mások szemében én olyan vagyok, mint egy kislány testvér, aki Darren idegeire megy, de nem. Én ennél több vagyok.
Talán ezért is van, hogy immáron nem ugrik görcsbe a gyomrom, mikor belépek a klub ajtaján, hogy érzem, megnyugszom. Pedig bűnös dolgok történnek, amikhez én is segítséget nyújtok. Bár úgy is vehetném, hogy menedéket nyújtok, olyan dolgok űzéséhez, amikben más megsérülhetne, de nem fog. Mert itt vagyok, és egy istenséggel, de vigyázunk a körülöttünk lévőkre. Még ha nekem ez plusz munka is. Mert azért néha Darren is kihúzza a gyufát.
Az irodában elrendeztem mindent, átnéztem a számlákat, szépen egyesével, nem is annyira vészes a dolog, mint hittem. Bár az állandó aggódással lehet le kéne álljak. De ez a lényem. Belém ivódott, hogy figyeljek mindenre, legyek résen és mindig azt csináljam, amit kell.
Egy pillanatra megálltam, két maszk mellett. Nekünk nem lenne tisztünk felvenni, de én szeretem, ha a maszk mögé rejthetem, ez nekem is megnyugvást jelent. Darren pedig imádja játszani a titokzatost, aki elcsavarja a fejüket és kihasználja a helyzetet.
A fekete maszk úgy illeszkedett az arcomra, mintha még egy réteg bőr lenne rajtam, a tükörbe elégedetten tudatosul bennem, hogy minden renden van, a hajam szabadon lenget, a fekete farmer és a fehér felső is teljes mértékben illeszkedett hozzám. Most nem akartam kiöltözni, hiszen csak beugrottam. Mellesleg szeretnm tudni, hogy Darren mit akar ma csinálni, a csajozáson kívül. Mert néha kiszámíthatatlan. Amúgy sem szeretek egyedül bóklászni ebben a házban. Ezért is zárom be az irodát, majd indulok is el az ajtó felé, hogy körül nézzek esetleg kell-e segíteni valahol, vagy minden rendben van. Azt szeretném, ha Darren legalább ezzel meglegyen. Ha már csúszásban van. Már épp készültem befordulni a sarkon, mikor egy bizonyos hang megszólít és a gyomrom enyhén megremeg. Megtorpanva állok meg és felé fordulva próbáltam elmosolyodni, ami inkább hasonlított valami erőltetet valamihez, mint őszinte boldogságnak.
- Felhívnám a figyelmed, hogy nem Darren vigyáz rám, hanem én rá. Az a bizonyos póráz az én kezembe van. – morranok fel, mert a tévhitek elkerülésében, én Őrangyal vagyok, nem pedig valami kisliba, aki oda nőtt a mámoristenéhez és lohol utána, mint egy kiskutya. Én irányítok ebben a kapcsolatban. Mondjuk.
- A testvéred éppen a papírmunkák bájaiban merül el, nem pedig a női combok között. – veszek egy mélyebb levegőt és megérzem az alkoholos illatot, ami enyhén érezhető, de pontosan tudom, hogy néha elég ennyi is.
- Minden szoba üres, keress valakit Wade. Mert még a végén bajba kerülsz. – bájos mosolyt sikerül varázsolni az arcomra. Mert nem szeretem, ha megmondják mit kéne éreznem, vagy sem. Bár azt a vágyat, ami arra késztet, hogy közelébe kerüljek, nem tudom elnyomni teljesen magamból, de viszont tudom, hogy angyal vagyok, nem kerülhetek bajba. Összefogva a hajam sétálok el mellette, mint sem törődve azzal, hogy kit is hagytam faképnél.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: are u happy tonight?    Kedd Nov. 01, 2016 5:15 pm

Kiszáradt szájjal pislogtam Kimmiere. Ez a baj az alkohollal is, nem elég meginni egy üveget, két üveget…a szám ugyanolyan, vagy ha lehet még rosszabb lesz, mint előtte. Még belém fért volna egy liter víz, de nem ezért száradt ki a szám. Picsogás. Picsogás. Picsogás. A mutatóujjamat máris lendítettem volna a magasba, de rájöttem, hogy nem az én feladatom megnevelni Kimet. A kezeimet összefűztem a mellkasom előtt és ciccegő hangot hallatva néztem Kim hátát. – Nagyon morcos vagy- ma, mindig. Ki tudja mi a jó válasz? – helyből támadsz Cicám. – az ujjaim a mellkasom alatt lebegnek, mutatva, hogy körülbelül eddig tudott felugrani. – Ha halálos akarsz lenni, akkor nyakra menj. Ne kertelj. – megvontam a vállaimat, és ha Kim nem állt meg, hanem folytatta a lendületét, ami egy menekülő nyusziéra hasonlított, akkor követtem őt. A hasonlatnak megfelelően, egy farkashoz illő, céltudatos tempóban.
Nem azért jöttem, hogy Kimre zsinórból masnikat varázsoljak és bedugjam a Bentleym igen kényelmes csomagtartójába. Csak csevegni akartam, az már más kérdés hogy én fogkrémmel mosom a számat nem szappannal. A fantáziámmal szintén így állok. Bár azt nem mosom napi szinten, csak ha valaki megmossa helyettem.
-Bajba? – folytattam a csevejt, mintha észre sem vettem volna Kimmie formás hátsófelét. Azaz egy pillanatot sem pazaroltam arra, hogy hátulról megvizsgáljam a kislányt. Hazugság. Imádtam a rideg élt, ahogy karcolt a hangjával. Tudatosan, vagy tudatlanul. Mosolyogva húztam le a kezeimet a farzsebembe,és fél szemmel már Kim arcélét vizslattam. – Nem szoktam keresni. Unalmas, fárasztó. – a családban nem én vagyok az, akinek élveznie kell a vadászatot. Én jobban szerettem ha a dolgok az ölembe hulltak. Vagyis… ebben a házban jobb szerettem így. Az itt tartózkodók többsége azért jött ide, hogy egy jót keféljen. Ez alól a kivétel Kim volt, ő nem tudta mit jelent jól kefélni, szóval…így járt. Ja, meg amit berögzötten mondogat mindenkinek „Darren így és Darren úgy”. És az esetek nagyobb százalékában én is csak azért tartózkodtam itt, hogy valaki mást kielégítsek.
Az itt megtalálható móka-repertoár számomra édes kevés volt. Elég lehetett volna… de sajnos a goré ismeri az ízlésem.
Az arcomra széles vigyor ült, ahogy a gondolatok cikáztak a fejemben és továbbra is Kim arcán időztem el. Tényleg félti tőlem? Vagy ő fél tőlem? Kétlem,hogy így lenne. Dar azért mégiscsak a szórakozásért felelős istenfia. Én csak megsimogatni tudom mellette a labdát, de belerúgni… ugyan már. Kit akar Kim becsapni azzal, hogy én vagyok a rosszfiú, aki bajba kerül?
-Szóval – fűztem a karomat át Kim kacsóján, aminek az lett a vége, hogy kénytelen volt belém karolni. – ugye ez nem bántja az Angyalságodat. Vagy ennyire se érhetsz hozzám? – a kérdést komolytalannak szántam, de azért érdekelt, zavarja-e az értintés. Éééés ez még nem is olyan hűha-érintés volt. – Hova futsz előlem? – a tekintetem már a folyosókat és az ajtók rendszerét kutatta, hogy tudjam hova akar kilyukadni. Vagy csak le akar lécelni, fel akarja húzni a pizsamáját és megnézni egy újabb részt a Szívek szállodájából. Nem. Szerintem csak a Híreket nézné és valami gyümölcsöt rágcsálna közben… - Milyen a pizsamád? - úgy teszem fel a kérdést mintha teljesen természetes lenne, és egészen eddig erről beszélgettünk volna.


#musica #xxx #Kimcica
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: are u happy tonight?    Szer. Nov. 02, 2016 6:42 pm
Wade & Kim


Damn.


Amikor Darren közölte, hogy a klubban, legjobb esetben fel fognak bukkanni istenek, hát nem voltam lelkes. Mert azt hiszik, minden körülöttük forog. Hogy mindenki akkor fog ugrani, mikor ő akarják. De persze valahogy fent kell tartani az üzletet és nem fogom tagadni, de ők rá is áldoznak, hogy megkapják azt, amit akarnak.
Bár a legjobban azt hiszem akkor akadtam ki, mikor a testem elárult. Tudtam jól, hogy megfordul majd minden féle istenség, de nem gondoltam, hogy Árész is itt fog portyázni. De a legjobban az fájt, hogy a testem beleremegett abba, ahogy Árész rám nézett, azok a szemek. Sosem éreztem ilyet, pedig néha mikor Darren unatkozik, azért próbálkozik. Jó, nem mondom, hogy hidegen hagy. Mert néha azért jól esik. Viszont, amint Wade-nél éreztem sokkal erőteljesebb volt.
De, ahol a gondolatokban emlegetjük az ördögöt, az meg is jelenik. Wade minden idegszálamra hat. Úgy éreztem, hogy megfulladok, ha a közelében vagyok. De hát, úgy tűnik, hogy ridegségem csak jobban fűtötte, hogy közelembe legyen. Éreztem, ahogy a padló nyomódik alatta és alattam.
- Talán mert egy olyan klubbot vezetek, amit tilt minden erkölcsi szabályzatom. – hangom megremeg és éreztem, hogy mennyire nem akarom, hogy én szórakoztassam a háború istenét és átkozom a percet, hogy nem segítettem Darrennek, így együtt jöhettünk volna. Nem pedig egyedül, ahol ugyan is, most a legnagyobb slamasztikába kerültem.
Megtorpanva nézek a fölém tornyosuló alakra és csípőre tettem a kezem, hogy most megmondjam neki, hogy mit is akar. De aztán hozzám ért, mintha apró villámok csaptak volna belém és mély levegőt véve néztem magam elé.
- Nem, ennél jobban is hozzád érhetek, csak nehogy fájjon. - mosolygok rá, hiszen páran elhaladnak mellettünk és a lánykán már alig volt ruha és inkább elidőztem Wade arcán, mint sem a pucér kebleket lássam. Nem, nem akarok itt lenni, vele sem akarok tovább lenni, de nem tudom elengedni. Akarom őt, de közben az eszem és Darren is azt súgja, hogy nem.
- Most? Épp az irodába, hogy befejezzem a számlák ellenőrzését, tudod, unalmas papírmunka. Mondtam, jobban jártál volna valami csajjal, aki már élvezetesen lihegne a füledbe. - paskolom meg a karját, ahol egybe érünk, majd az iroda ajtó előtt megállok és végül levéve a maszkot elmosolyodom.
- Hófehér, selyem spagetti pántos, csipkés hálóingem van, ami könnyedén csusszan a bőrömön. Darren imádja, ha abban alszom mellette. Azt mondta kihangsúlyozza a bőröm szépségét. - a mosolyom csak szélesedik, hiszen ezzel elárultam, hogy nem hogy együtt élek a testérével, de egy ágyban is alszunk. Bár nem fogom az orrára kötni, hogy soha életemben nem értem hozzá, vagy akár elcsattanhatott volna az első csók. Csak szeretem a teste melegét érezni magam mellet. Sokkal jobban alszom tőle.
- Szóval, segítesz nekem, vagy másban legyek a szolgálatodra. Angyalságomat azért vedd figyelembe. – nevetek fel lelkesen és hátat fordítva keresem a kulcsok között a bizonyost, ami kinyitja az ajtót.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: are u happy tonight?    Pént. Nov. 04, 2016 9:34 am


Gondolom ez az egész szűziesség, ártatlanság,angyalság úgy működött ahogy a Bibliában szólnak Máriáról, mint Isten jegyese, megspékelve a Tíz Parancsolatnak nevezett kikötéssel. Meg még sok minden más, amiről a nagy könyvben prédikálnak. Egy részem csodálta az ilyen elkötelezett lényeket, mint Kim, de nem sok csodálnivaló volt bennünk.  Miért? Valószínűleg ha elég ideig raboskodnék én is a Mennyországban (persze csak akkor ha meg akarok halni és teljesen véletlenül odakerülnék Isten mellé... tegyük fel, hogy mindez lehetséges, csupán a példa kedvéért) és  hallgatnék, mint a sír. Én is végigharcolhatnám magam az angyali hierarchián, hogy egyszer jómagam is őrangyal legyek.
Ki tudja?Vigyázhatnék valami dögös bigére, vagy egy haldokló mamára.
Nem túl kifizetendő munka. Pláne akkor ha az illető nem is hisz a létezésemben. de lennének szárnyaim, ugye?! Szép, hófehér szárnyak. De nem éri meg, nem éri meg évekig gürcölni a felhők felett, hogy utána idelent gürcöljek tovább és ha véletlenül félrelépek az "Istennel" kötött házasságomból, akkor viszlát szárnyak, viszlát dícsőség, helló pokol, helló bujaság és szenvedés.
Elég begyöpösödött gondolkodás. Maradi és beszari. Ha akkor fazon lenne ez az Istenpofa, mint amennyire Kim és a többi keresztény gondolkodó vallja, akkor lejönne az emberek közé. Akkor most ő állna velem szemben, ugyanúgy ahogy én. Előkapva az emberi oldalát, visszaszívna az egójából és az emberek között élne.
Méghogy az emberek fertőzőek.Csak fél, hogy nem tudja magát tartóztatni, az angyalait meg bünteti, ha véletlenül/nem véletlenül félrelépnek. - Igazad van. Erről eszembe jutott a "Vak vezet világtalant kifejezés, még az a szerencsénk, hogy én nem vagyok világtalan - anélkül magyaráztam Kimnek, hogy felé fordultam volna. Ez most sokkal inkább arról szólt, hogy lecsitítom a lázongó lelkét. A klub jó. Nekem igazán mindegy, hogy van e klub vagy nincs, de az emberek,akik rajtam kivül idejárnak...nos, ők feletébb élvezik az istenek figyelmét. Azokét az istenekét, akik vannak elég hülyék ahhoz, hogy újabb gyerekeket kurjanak össze maguknak. Istenek, akiket a farkuk, meg a mélygarázsuk irányít.
- Szerintem, ha elméletben csinálod az nem jelent bűnt. - megadón felemeltem a kezeim, jelezve, hogy semennyire sem konyítok a vallásához. Csak annyira, ami rám ragadt a valóságshowkból, a teleshopokból, a hittérítő adásokból, a live baptizálásokból. - Ha nem látod, nem tehetsz ellene semmit. Ha látod, érzed... - milyen nevetséges! Már vártam, hogy Kim kérdő tekintettel nézzen rám, hogy befejezzem a mondandómat. Hatászünet.
Avagy erőgyűjtés.
Avagy, most saját magam ellen akarok prédikálni. Én is egy agyalágyult isten vagyok, az fix.
- És nem érzed a késztetést, hogy beszállj. Vagy csak szimplán ellenállsz. -megvontam a vállaimat. Ennyi. Kiselőadás vége. Árész mára befejezte az esti-meséket, amik megszégyenítik a hírnevét.Pont jókor jött a hölgy, akiben végre pofátlanul gyönyörködhettem volna.
A tekintetem követte a kacsázó bokákat, a gyerekekére emlékeztető nevetgélést. Alkohol, drog, talán mindkettő. Aztán átnéztem a férfire, aki nem túl támogatóan tartotta a belé kapaszkodó leányzót. Addig követtem a párost,amíg az egyik szobaajtó megnyílt előttük, és eltűntek  a vágyak arzenáljában.  - Szóval-kaptam vissza a tekintetem Kimre.
Hümmögve bólintgattam, ahogy elképzeltem a hálóingben, aztán a végén megingattam a fejem. - Akkor Darrennek nincs ízlése - vagy csak tapasztalatlan, ami mókás ha a nagy,és tapasztalt és vén kurafi Dionnüszoszról beszélünk. Biztos hogy ez a Darren az én Darrenem? - vagy csak bókolni akar neked. Én a helyében vöröset adnék rád, vagy sötétkéket. És nem hálóinget. Ezekre az idomokra valami feszülős dolog kell -Aphrodité mellett megtanul egyet s mást az ember. - vagy csipke. -a kulcsokat úgy sikerült kihúznom az ujjai közül, hogy mellőztem az érintését.
Könnyed csukómozdulattal helyeztem a megfelelő kulcsot a zárba, aztán belöktem magam előtt az ajtót. Udvariasság?Ugyan már. Lazán elsétáltam Kim mellett, egyenesen Az Irodába.
-Mesélj még, mit imád Darren - a szemeim lassan járnak körbe a szobában, én nem törődtem villanyoltással, szóval csak a folyosóról behömpölygő fény segít látnom.Biztos van itt egy minibár.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: are u happy tonight?    Vas. Nov. 06, 2016 12:20 pm
Wade & Kim


Damn.


Miért? Miért fáj a lelkem, ha a közelembe van? Olyan erővel mar, hogy nem bírok ellenállni, ahogy keze durván ér a bőrömhöz, ahogy a hangja reszelősen simogatja a lelkemet. Direkt csinálja? Istenem, én is csak egy kis hülye lennék a füzetben, akit kihúz, hogy „megbuktatott egy angyalt”.
Próbáltam nem gondolni rá, mintha ott se lenne. De nem ment, hiszen mindenről tudod beszélni, igazán beszédes hangulatában sikerült megkapni. Bár alkohol lengte körbe egészen józannak tűnt.
- Szeretem a klubot, a szobámból irányítani, nem látni. Dolgokat. – bólintok lelkesen és megigazítom a maszkot, hogy végül le tudjam majd venni. Szép szabály, csak néha kellemetlen viselni. Azt arcom eleve kipirul tőle. Mintha zavarba lennék, pedig néha nem is szoktam. Mondjuk most sem, mert talán van más, ami elvonja a figyelmem. Ilyen az, hogy épp kísérget egy isten. Aki nem épp a hálótársam.
- Elméletben? – pillantok fel rá. néha nem értem, hogy i a jó a testiségben. Mert biztos, hogy jó, ha valakivel eggyé válsz. Viszont én nem tudom elképzelni, hogy valakivel ez megtörténjen. Olyan furcsa érzés lenne, ha a keze végig siklana a testemen, vagy egy egyszerű csókba és beleremegek. Nem szeretném, ha megtörténne.
De még is, ahogy rám néz, vágyom arra, hogy közelebb kerüljön hozzám, hogy velem foglalkozzon. Mikor lettem ennyire önző?
- Nem érzek semmi ilyesmit, ha nekik jól esik, hogy egymásba merülnek és elviselik, hogy utánuk más emberekkel fognak összefeküdnek. Én erre nem lennék képes. – sóhajtok, hiszen senki nem kérdezgetett, senki nem várta még el, hogy elnyúljak egy matracon, hogy kihasználja a testemet. Nem akarok erre gondolni, de a bűnös gondolatok ott motoszkáltak a fejemben. A mellkasom hevesebben süllyedt és emelkedett. De én csak próbáltam a nyuszikra, a mennyországra gondolni. Semmi másra. Nem pedig arra, hogy Wade borostás arca mennyire tudna, bökne.
Viszont egyik kellemetlen téma a másik után jött, hiszen nem szoktam hozzá, hogy arról beszéljek, milyen ruhában alszom. Annyira intim, ennyi erővel azt is megkérdezhetné, hogy milyen bugyit szeretnék felhúzni. Mert ahhoz sincs semmi köze.
- Nem Darren öltöztet. – felháborodottan néztem rá, de vizslató szemei kényelmetlenül érintettek és halkan sóhajtva próbáltam a kulcsokat megtalálni. Miért ilyen nehéz? Miért ilyen nehéz tiszteletben tartani, hogy angyal vagyok, nekem a szexualitás ennyire nehéz?
- Árész, fejezd be! – csattanok fel kétségbe esve, mert szavai bántóak voltak, még is valami furcsát éreztem, hogy tudni akarom, milyen lenne az arca, ha meglátna. Miért? Miért nem lehet békén hagyni egy angyalt? Már ott voltam, hogy rácsapom az ajtót, ha már végre sikerül kinyitni, de szinte ennek a gondolatnak a legvégén már fel is nyalábolta a kulcsokat, majd szó szerint beengedte magát. A villanyt felkapcsolva léptem be utána és becsuktam az ajtót mögöttünk.
- Szereti, ha békén hagyják az angyalát. – mormogom, ahogy kikerülöm őt és az asztalhoz ülve kapcsolom be a laptopot, hogy a szemeim és az ujjaim is le legyenek kötve. Mert így legalább a munkával fogok foglalkozni nem pedig Istennel, aki itt van. Nem akarhatom őt. De akkor miért remeg a kezem?
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: are u happy tonight?    Pént. Nov. 18, 2016 10:05 am

- Nézd Kimmie,- sóhajtottam fel és lassan visszafordultam a lány felé, mintha csak kioktatni akarnám, pedig ennél jóval többre készültem. - Te ezt igazán sosem értheted meg,mert örökké élsz.- megvontam a vállam, a feladatom most nem az volt, hogy megvédjem az emberek bűneit, csupáncsak azt akartam, hogy megértse őket. - Számukra ez az egy adatott. És tudod mit? Igazuk van, hogy ki akarják élvezni. Egy nővel, kettővel, férfiakkal. Egymással, egymás nélkül. A határokat feszegetve, átlépve. Tisztán, mocskosan és újra megváltják a saját lelküket. - megdörzsöltem az állam és elfordultam a lánytól, hogy jobban körülnézhessek az Irodában.
Nem érdekeltek a papírok, én nem voltam sem a rendőrség, sem a helyi adóhivatal képviselője. Felőlem olyan betűtípust használtak, amilyet akartak. És hülyék voltak ha sikkasztottak. A szemem óvatosan itta a látványt, mintha újra meg akarnám ismerni a bátyámat. - Te rendezted be vagy Darren? - voltak olyan apróságok, amik miatt Darren le sem tagadhatta, hogy ő is szokott erre járni. És nem feltétlenül tornyosodó pizzásdobozokra gondolok.
- Szóval, amíg te örök kárhozatra - a szóválasztás direkt. Mondhattam volna azt, hogy hűségre de az nem lett volna ilyen hatásos. - ítélted magad, addig ők élvezik az életüket. És közben utálják magukat, bántják magukat és egymást. - és itt jöttem a képbe én, a nyelvem, mint a kígyóé, kissé kiöltöm és könnyedén végigsimítom a kiszáradó ajkaimon. A fájdalom, ahogy utálják egymást, aztán újra összekovácsolódnak. Annyira tiszta érzelem volt, erősebb volt bármelyik drognál, amit eddig ismertem. Ez volt az én drogom, úgy tüzelte a vérem, ahogy egyik szuka sem tudta soha.
- Mit hagyjak abba? - a tekintetem Kimre emeltem,a hangjából eddig ismeretlen élt hallottam ki, amit élvezettel hallgattam. Megmosolyogtat. Élvezem. Némán figyeltem, ahogy dühösen-lendületesen az íróasztal mögé ült, és próbált úgy viselkedni, mint aki nem bújt el a laptopja mögé. Nők. Ott majd megsüketül, vagy hogy gondolta? - Ezek csak felvetések Kim. Egyetlen ujjal sem értem hozzád, és nem is fogok, amíg nem akarod, hogy így legyen. - egy pillanat erejéig lesütöttem a szemeimet és szinte mozdulatlan ajkakkal rebegtem egy apró - Megígértem-et.
Megígértem Kimnek, megfogadtam magamnak.
Idővel megtaláltam a bárszekrényt és kivettem magamnak egy üveg bort, mert a korábbi italok hatása már múlóban volt, és én szerettem aktív részeg lenni, nem csak emlékezésből merengeni az ízén. Az Darren mestersége. A bor mellől kikaptam egy üveg löttyöt, ami gondolom Kimnek volt behűtve. - De ha gondolod főzök egy teát- ajánlottam fel miközben elé tettem a gyümölcslevet. Addig is le vagyok foglalva, és nem kell Kim pusmogását hallgatnom arról, hogy meg akarom őt bántani. Tönkre akarom tenni, fel akarom áldozni.
Meg akarom rontani.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: are u happy tonight?    Kedd Nov. 22, 2016 4:42 pm
Wade & Kim


Damn.


Wade hangja tipikusan az volt, hogy megmagyarázom, amit sosem érthetsz és az orrod alá dörgölöm. Persze tudom jól, hogy mit is takar az egész, mert attól, hogy nem tehetem meg, még tudom mit jelent, hogy miért csinálják. Lehajtom a fejem, nem akarok rá nézni, még a téma is kényesen érint és próbálok nem rá figyelni, mintha nem is arról beszélnénk, amiről épp.
- Én értem, hadd csinálják, azért is van a klub. De értsd meg, én nem akarom ezt. Biztos kellemes érzés, ha hozzád érnek vagy megcsókolnak. De értsd meg, nem. Az öcséd is tiszteletben tartotta. Hosszú évekig. – mormogtam a végére. Mert igen, néha talán meginognék, de emlékeztetem magam, hogy arra esküdtem fel, hogy megvédem, nem pedig arra, hogy az ágyban elégítem ki. Lehunyom a szemeimet, mert úgy érzem, szélmalomharcot vívok az előttem állóval, csak kioldom a maszk kötőjét és ledobom, az asztalra miközben a halántékomat simogatni kezdem. Nem mondom, hogy stresszes az életem, de Darren néha félvállról veszi a dolgokat és nekem kell helyt állni, míg ő a női combok között keresi a megoldásokat.
Nem is figyelek az előttem sétálóra, inkább a gépben munkálkodom, majd csak az üveg hangjára kapom fel a fejem, ahogy meglátom, hogy kiszolgálta magát. Nem szokott zavarni, hogy valaki otthonosan mozog valahol. De most úgy pásztázza az irodát, mintha a bensőmet akarná megismerni. Kicsit talán zavart is, mert feszültebb lettem és nem bírtam koncentrálni a papírokra.
Mély levegőt véve hátra dőltem a székben és kezemet a hasamra simítva pillantottam körül.
- Darren keze munkája az egész. Mindent ő álmodott meg, hogy milyen legyen kívül-belül. Én pedig megvalósítottam. – válaszoltam a rég feltett kérdésre, hiszen hallottam, csak nem akartam vele foglalkozni, pedig úgy tűnik nem fog tágítani.
Kiegyenesedve vettem kezembe az üveget, hogy igyak belőle.
- Annyi harcot vívtam, hogy itt maradhassak, mert angyal nem vezethetne egy lebújt, hogy a szívemhez nőtt. Ez az én menedékem. – olyan őszinteségi roham tört rám, hogy nem tudtam miért is mondom. Mert tény és való, hogy nem akarták engedni, hogy továbbra is itt maradjak, az erkölcstelenség fürdőjében.
- Bizonyítani kellet, hogy Darren nem rontott meg, hogy tisztaságom makulátlan. Nem hitték el, hogy ennyire tiszta bírtam maradni. Még egy csókot sem kaptam soha életemben. – nevettem fel, mert ebben a világban szinte már abszurd dolog. Én még is büszke vagyok arra, hogy angyali életemhez méltóan viselkedtem. Még ha talán érzem, hogy ha közelebb jön Wade minden meginog és vége az egésznek.
- Most tett ígértet nekem egy isten? – meglepetten fordulta a hang irányában, hiszen szinte suttogva beszélt, én még is kristálytisztán hallottam.
- Honnan veszed, hogy valaha én fogom kérni? – meglepetten álltam előtte. Mert én kérni sosem fogom.
- Pedig jól esne egy masszázs, de hát, ha nem nyúlsz hozzám, megoldom másképp. - megvonom a vállam játékos mosollyal az arcomon. Hiszen nem gondolom én ezt komolyan. Csak kicsit szerettem volna oldani a dolgokon. Mert annyira nyögvenyelősen megy. Már Darren is megváltozott.
- Nem szeretem a teát. – nevettem fel, mert valahogy nem tudom elképzelni a nagy hadistent, ahogy teát főz. Abszurd. De persze teljesen jól esett az ajánlata.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: are u happy tonight?    
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ