HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Kim && Darren

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Kim && Darren   Szomb. Okt. 29, 2016 11:07 pm
Angel and her God
Mondhatnám, hogy nem vagyok képben, amikor elindulok a lakásban Kim kutatására, de ez hazugság lenne, mert nagyon is észnél vagyok, csak nem akarom, hogy erről akár ő tudjon, akár bennem tudatosuljon. A fürdő az én menedékem reggelente, nem azért, mert nem akarom látni kócos fejjel Kim-et, vagy ilyesmi, de.... Az az igazság, hogy de, mert sokan mondták már, hogy elég undorító egy nő, kifojt nyállal a szája sarkában, és kócos hajjal, de ez nem így van, így egyenesen oda vagyok azért, ha valakit így látok, Kim meg egy egészen másvilág, amibe nem szeretnék belenyúlni. Az egy dolog, hogy Ő angyal, de nem mellesleg az én Őrangyalom is, ami még jobban bonyolítja, ezt a dolgot, hiszen, ha megrontom mondjuk, akkor is mellettem kell maradnia, nem kap csak úgy új védencet, azért, mert nem akar velem soha többet egy légtérben lenni. Ezt pedig nem szeretném, soha nem is akartam, legyen akármilyen csábító is a látvány, mert nem akarok egyedül maradni. Már annyira megszoktam, hogy itt van, és figyel rám, mondja, hogy mit nem kéne, sőt, még golyók elé is beugrik akkor is, ha teljesen akaratlanul teszi, nem az a fontos, hanem az, hogy megteszi. Már ezért tapsot érdemel, az meg már tapsvihart váltana ki, hogy milyen régóta húzza mellettem. Mások már biztosan az őrület határán táncolnának, ahogy én is azt szoktam magamtól.
Mindegy, Kim tabu, a tiltott példány, akiről azt is meg kellett tanulnom, hogy igaz, hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb, nekem mégis magamnál kell tartanom a kezeimet. Nem akarom elrontani azt ami kialakult közöttünk, legyen bármilyen is. Arcomat megmosva igyekszem minden kétes gondolatot kiűzni a fejemből, ami az éjszaka folyamán beszivárgott oda, mert nem tudom tagadni, hogy férfiból vagyok. És ha egy férfi mellett egy ilyen nő alszik, mint mellettem, akkor egészen nehéz rendesen viselkedni. De én nem teszek semmit, csak minden reggel a fürdőszobában kezdek, hideg vízzel zuhanyzok le, és csak aztán megyek a szoba felé, amikor biztos, hogy tiszta a terep, és én is rendben vagyok. Ez ma is így indult, az arcom meg is mostam, de csak egy tíz perc után esett le, hogy nem hoztam be törölközőt, hanem, még a szekrényben lapul. Homlokomra csapva indulok meg kifelé, kisebb átkokat szórva magam elé, de a szoba előtt megtorpanttam, mert nem tudtam mi is vár rám odabent, hogy már felébredt, vagy még alszik, mert a konyhában nem volt, így a reggeli kávé felejtős dolog volt, csak bent lehetett. Lassú léptekkel nesztelenül közeledtem az ajtóhoz, ami még kicsit nyitva is maradt, miután kiviharzottam onnan, de nagyot kellett nyelnem a látványra, ami fogadott engem. Porcelán bőrét nem sok ruha fedi, ami pedig fedi, az is fehérnemű, én pedig érzem, hogy gondolataim száguldani kezdenek, és nem mellesleg a tekintetem is kalandozik, de nagy levegőt veszek, és belököm az ajtót, majd meglepettséget színlelek, és a nagy magyarázás alatt szemeim elé teszem az egyik tenyerem.
- Legközelebb, ha meztelenkedni támad kedved, rakd ki a bugyid a kilincsre, vagy nem fogom eltakarni a szemem. - grimaszolok, bár ezt nem tudom mennyire látja, de én kikukucskálok , majd egy széles vigyorral az arcomon újra megszólalok. - Bár... nincs mit szégyellned angyalom! - húzom, és félek, hogy elszakad a cérna, de a fene is vigye el, nem tagadhatom meg a lényemet.

534 || pam || khm  :Szemöldök húzogatós:

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kim && Darren   Hétf. Okt. 31, 2016 8:33 pm
Darren & Kim


Damn.


Az angyalság első szabálya, védd, akit kijelölnek neked. Még ha nehéz is a dolgod, vagy nem érted, hogy miért pont egy istent kell megvédened. De, ha ez a dolgom, akkor ez. Az évek alatt meg tanultunk egymással élni. Bár nincs kőbe vésve, hogy egy lakásban kell lennünk, mert én a mennyekből is figyelhetném, hogy mit művel, mert a legtöbb istennel ellentétben Darren imád a földön lenni és a mámort szórni mindenkire.
Viszont megbeszéltük, hogy mivel már ennyi ideje élünk így szépen, tölthetnénk együtt sokkal több időt. Furcsa, de még is már megszokás lefeküdni az ágyba és érezni a melegét, ahogy szuszog és a mozdulatait ismerni. De azt hiszem, egy angyalnak mindent mérlegelni kell. Le a kalappal a kedvenc istenemnél, mert ha meg is fordult a fejében, meg sosem tette. Nem ért hozzám tiszteletlenül, vagy nem próbálkozott. Pedig álmomba isten tudja, miket művelhetne velem. De tetszik, hogy csak a véremet szívja és az állandó piszkálódáson kívül nem történik semmi. Azt hiszem ezért leginkább hálás neki.
Amikor felébredek Darren már sehol, javára válhat, de mire felkelek, általában már régen végez a fürdőben és engedi, hogy a reggeli rutinomat egy hang nélkül megoldjam és álmosan, kócosan megigyam a kávémat. Aztán elkezd piszkálni, hogy összegyűrt az ágy, pedig hozzám sem nyúlt. Sose mondanám, de szeretem, mikor ilyeneket mond, mert legalább nem vagyok a terhére, mint az elején.
Az ágyba nyújtózva nézek ki az ablakon, nem esik az eső, de az a verőfényes napsütés sem vakít el. Beletúrva a hajamba mászok ki az ágyból, hogy felkészüljek a reggelihez és felpillantok a fellegekre. Néha hiányzik, hogy ott legyek, hogy kinyújtsam a szárnyaimat és a meleg megsimogasson.
. De még is, úgy hozzá nőttem Darrenhez, hogy lehet, furcsa lenne, hogy nem kell megbirkózni egy beszólásával sem.
Épp csak lehull a földre a hálóingem, mikor lehajolnék, hogy elő vegyek egy köntöst és egy törölközőt. Mikor a megszokott hang szólal meg és rémülten rebbenek hátra és takarom el magam, de megnyugtatásképp látom, hogy eltakarta a szemeit és van időm magamra venni a köntöst, ami már a kezembe volt. A hajamat megigazítva lépek az ágyhoz, hogy megigazítsam és mosolygok a szavain.
- Nem, a bugyimat sose rakom ki, mert feltűznéd az irodádba és egésznap azt bámulnád. – nevetek fel halkan és végül úgy döntök, hogy felé fordulok és mosolyom lehervad, a szavak hallatán és közelebb sétálok hozzá.
- De, van egy valami. – mormolom az orrom alatt és széthúzva annyira az anyagot, hogy feltűnjön a hasamon ejtett seb, amit akkor szereztem, mikor el akartam hagyni és egyedül hagyni a klubbal.
- Nem bántam meg, de nem a legszebb. – válaszolok és kilépek mellette, hogy a konyhába siessek. Hát a kávéra már nincs szűkségem, mert a reggeli adrenalin löketet megkaptam.
- Végeztél a fürdőbe? – kérdezem, miközben két szelet kenyeret teszek a pirítóba és keresem a narancslevet a hűtőben.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kim && Darren   Csüt. Nov. 03, 2016 1:01 am
Angel and her God
Hosszú időbe telt mire sikerült annyira hozzászoknom az angyalhoz, aki mellettem szokott aludni, hogy ne akarjam megfektetni, vagy semmi iylesmi. Próbálok nem nőként nézni rá, nem felfogni, hogy olyan idomai vannak, amit bárki megirigyelhetne, és a haja is csak úgy ragyog mindig. Tehát igen, eleinte azzal akartam győzködni magam, hogy ő csak az az angyal aki vigyáz rám, akihez soha semmi közöm nem lesz, sőt, csak azért láthatom, mert Isten vagyok, nekem senki sem mondhatja azt, hogy nem láthatom a saját angyalomat. Szép lenne, ha csak úgy néha megjelenne, utat mutatna aztán eltűnne. Annyira hozzászoktam, hogy mellettem van, hogy szinte nem tudom elképzelni nélküle az életemet, pedig sokat éltem nélküle, és nem is volt vele bajom, aztán jött, berobbant az életembe, fenekestül felforgatta, és megpróbált megnevelni. Nem mondom, hogy ez maradéktalanul sikerült neki, de az biztos, hogy valamilyen szinten megváltoztatott. Ha az lett volna a feladata, hogy egy erkölcsös Isten legyek, azt mondanám, hogy félig elvégezte a dolgot, de nem vagyok én olyan jó, amilyennek ő szeretne. És itt jutunk el oda, ami később tartott vissza attól, hogy átlépjek egy határt. Nem vagyok oylan, amilyen neki kell, soha nem is tudnék az a ember lenni, aki feltétel nélkül szereti őt, - bár azt hiszem ez megvan, de a franc se tudja - nem tudnék örök hűséget fogadni, és azt, sem, hogy mindig mellette leszek. Oké, mindig együtt vgayunk, de csak mert figyelnie kell rám, ha nem kellene, lehet itt se lenne.
A fürdő a rejtekem, ahova mindig is menekülök minden reggel, vagy mikor Kim, épp olyan helyzetben van. De most valamit nem hoztam magammal, így újra a szobába akarok menni, csak nem úgy történik ahogy kellene, Kim éppen öltözködik, én pedig már nem tudom levenni róla a tekintetem, mégis attól félek, hogy észrevesz és kukkolónak vél, így berontok, persze kedvesen és aranyosan eltakarom a szemem, de ha nem kukucskálnék, akkor nem is lennék önmagam.
- Bámulni? Dehogy! Plusz az irodában, max az egyik fiókba tenném, zacskóval ellátva, hogy szagolgatni tudjam, ha épp magányos vagyok. - perverz vigyorral ejtem ki a szavakat, és remélem tudja, hogy mire gondolok. Nem egy prűd angyal, tudja, az más kérdés, hogy felakar-e fogni vagy sem, hiszen, ha nem akarja, nem fogja megérteni, attól függetlenül, hogy mellettem megtanulhatta volna már, hogy sok ilyen mondat hangzik el.
Épp kérdezném, hogy miről van szó, amikor széthúzza a köntöst, én pedig gondolkoság nélkül pillantok a szabaddá vált területre, ahol a golyó nyoma látható. Miattam van az ott, értem kapta el a golyót, akkor is, ha nem tudott róla, hogy az fog történni, nem is azért kapta el, mert látta, hogy mi lesz, egyszerűen csak rossz helyen volt rosszkor. Begyógyult a sebe, de nyoma maradt, ami miatt haragszom magamra, nekem kellett volna azt kapni.
- Nekem tetszik, és nem csak azért, mert helyettem kaptad a golyót, szerintem minden sebhely szexi, hidd el, ehhez sokan vonzódnak. - kacsintok rá, utána haladva ki a konyhába. Míg ő a narancslével van elfoglalva én egy bögrét veszek ki a szekrényből, majd kávét öntök bele, és semmi mást. Most erősen kell, hogy igazán össze tudjam szedni magam.
- Az igazat megvallva nem iagzán, sőt, mivel kint hagytam a törölközőt, de mehetsz, ha szeretnél. - mondom neki, majd belekortyolok a fekete löttybe, amiről elsőre elfintorodom, majd vissza le is rakom. Szar íze van. - Vaaaagy, akár mehetünk együtt is, vizet spórolnánk. - vetem fel az ötletet, bár tudom, hogy ebbe nem menne bele, mégis megjátszom a dolgot, hátha egyszr változik a válasza.

576 || pam || khm  :Szemöldök húzogatós:

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kim && Darren   Csüt. Nov. 03, 2016 8:24 pm
Darren & Kim


Damn.


Néha nem tudom eldönteni, hogy mit gondol komolyan, vagy épp mivel viccelődik a kedves istenem. Mivel néha olyanokat mond, hogy összezavar, de próbálok nem azon agyalni, hogy vajon ezt miért is mondta. Mert lehet, hogy akkor hamar lelépnék. Talán ez is az oka annak, hogy nem akadtam ki, hogy rám törte az ajtót és közölte velem, hogy tegyem ki a bugyimat. Megforgattam a szemeimet és inkább foglalkoztam tovább a dolgainkkal.
- Szagolgatnád? Ne legyél undorító Darren! - felháborodottan néztem rá, de persze közben nem tudom miért, de valami furcsa érzés keringett a mellkasomban. Angyal vagyok, nem tetszettnek az ilyes fajta megjegyzései!
De aztán jött a múlt, bár nem évszázadokra kell visszatekinteni, csak pár hónapja történt, a seb még rózsaszín, az emberi test nehezen akar gyógyulni. De így is klasszisokkal előrébb vagyok, mint bárki más. Ahogy Darren végig méri a sebet, le sem veszem róla a tekintetemet. Szeretem, mikor ilyen. Gondoskodik rólam, pedig nekem kéne róla. Még is érzem, hogy túlságosan is egymáshoz nőttünk. Lehajtom a fejem, mikor mély hangja megtöri a csendet és próbálok ismét színtisztán gondolkodni. Vajon neki is ilyen nehezen megy a reggeli tisztán látás?
- Hogy tetszhet egy olyan ocsmányság? Angyal létemre nehezen gyógyul ez a test. Pedig mindent megteszek. – sóhajtok és egy pillanatra elgondolkodom.
Vonzó? Én.. azt hiszem senkihez nem vonzódtam még. Oké, ott van Wade, de vele.. erőteljes és veszélyes. Félelmetes.
- Ugyan Darren. – nevetek fel és végül a konyhában matatva iszogatok, hogy legalább egy kis hideg narancslével tisztítsam ki a fejemet.
- Ma felhívtak. Valami nem tetszik, nem szoktak felhívni. – teszem le a poharat a márványpultra és nagy levegőt véve pislogok rá. Jó, nem mondom, hogy el fognak venni vagy új angyalt kap. Csak egyszerűen valami olyan rossz megérzés kerített hatalmába, hogy nem tudtam kivetkőzni magamból. Ott motoszkált már napok óta, feszült is voltam. De úgy voltam vele, hogy talán még a klub környezete, hogy talán még nem szoktam meg a hangokat, vagy a képeket, amik elém tárulnak.
- Nem, megvárom, míg végzel, ha már elkezdted. – mosolyodom el, és a számat kezdem el rágcsálni. Félek, hogy talán ez lesz az utolsó közös reggelünk. Bár ha el akarnak venni tőle, biztos már szóltak volna, hogy hallottak valami pletykát. De semmi ilyesmi nem volt. Csak bámultam a pultot. Miért félek egyedül hagyni? Vagy inkább. Egyedül maradni?
Felkapom a fejem a mondatára és arra a bizonyos mosolyára, amitől minden lány elájulna. Megforgatom a szemeimet és vigyorogva nézek rá.
- Mit szólnál, ha azt mondom, hogy benne vagyok? – pillantok végig rajta teljesen komolyan, majd elnevetve magam megrázom a fejem, hogy nem látok esélyt arra, hogy egy zuhanyzóban kössünk ki. Mert félek, hogy talán angyalságomat elveszíteném oda bent. Mert hiába ellenzi Wade közelségét, Ő nagyobb veszélyt jelent rám.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kim && Darren   Vas. Nov. 06, 2016 6:43 pm
Angel and her God
Túlságosan magas a labda, amit feldob azzal, hogy nem akasztja ki a bugyiját. Egyszerűen nem tudom kihaygni azt, hogy erre reagáljak, bár tudom, hogy nem fog neki tetszeni, de most mit tudok tenni? Feldobja, én lecsapom, ez mindig is így működött közöttünk, olyan sosem volt, hogy valamit hagytam volna csak úgy leesni, mindenre reagálnom kell, különben nem érzem úgy, hogy önmagam vagyok. Persze a várt reakciót kapom, pedig nem is tudja milyen jó is az.
- Ez nem undorító, jó az, különben sok dolgot nem csinálnának a bugyi helyén az emberek. - vonok vállat, de nem mondanám ki, hogy mit csinálnak ott egyesek. Nem fogom megrontani őt még szavakkal sem, és egyébként sem tudom kimodnani a dolgokat így, hogy vele beszélgetek, pedig tudbnék olyan dolgokat mondani, már magáról az illatáról is, ami olykor betelíti az orromat, én pedig teljesen elveszek annak a tökéletességében, de sosem teszem szóvá. nem akarom zavarba hozni, a poénjaim, úgyis ezt teszik néha, akkor is, ha nem direkt csinálom. Néha tényleg nem akarom kimondani, csak kicsúszik, és már ott is a baj, ami nekem nem baj, szerintem jól áll neki, amikor arca vörösbe fordul, de ő nem szereti, pedig jól áll neki az a szín is.
- Egy, az én testem mentetted meg vele, kettő, ebből tudni, hogy igenis hűséges, és jó angyal vagy, akkor is, ha nem direkt csináltad, azt amit. - próbálkozom azzal, hogy elmagyarázzam neki, de az az érzésem, hogy ez sosem fog sikerülni, igaza van abban, hogy ez egy olyan dolog, amit nem könnyű elfogadni, sőt szeretni még nehezebb, de ez ugyanolyan, mint a nőknél, hogy szeretik a sebhelyes pasikat, így mi is szerethetjük a sebhelyes nőket. Ha én valaha is kerültem, vagy kerülnék vele olyan kapcsolatba, biztosan minden alkalommal csókokkal hinteném a sebhelyet, hátha úgy elhiszi, hogy nem csúnya, és nem rontja el testét.
- Biztos csak kérdéseket akarnak feltenni a klub miatt. - félvállról veszem a dolgot, vagyis igyekszem úgy tenni, mintha arról venném, pedig nincs így, engem is megijeszt a dolog, sosem hívták még fel, vagyis de, amikor meglőtték, és akkor amikor eldöntöttük, hogy megnyitjuk ezt a klubbot, ezért is remélem, hogy csak emiatt hívják fel. Feszültté válok, érzem, hogy az izmok megrándulnak a karomban, mikor ökölbe szorítom a kzemet, mert nem akarom, hogy elvigyék tőlem. Lehet csak túlságosan megszoktam a társaságát, vagy a franc tudja, de az biztos, hogy nem fogom őt elengedni csak úgy, nem nem, Ő már hozzám nőtt, az én Őrangyalom és nem adom ezek után.
- Tényleg szívesen beengedlek, én ráérek. - máskor már ugrottam volna, de most beengedném magam elé, minden szó nélkül. Vajon megfordult a fejében, hogy elvehetik tőlem? Vagy engem tőle? nem tudom hogy fogalmazzak, de az biztos, hogy egyiket sem akarom, semmiylen formában sem. nem szeretnék egyedül maradni, és őt sem engedem ki a kezeim közül.
- Csak a szád nagy angyalka! Pedig megígérném, hogy nem leskelődök, és nem is tapizok, csak zuhanyzunk. - vigyorgok továbbra is, bár van egy olyan érzésem, hogy csak nemet kaphatok erre. Kár, pedig ha megígértem, akkor megtettem, és tényleg nem tennék semmi illetlent, ahhoz az ő engedélye kell. Szerintem Ő az egyetlen olyan ember / lény, akire soha nem másznék rá engedély nélkül. - De ha nem, hát nem. - vonok vállat, majd sarkon is fordulok, hogy újra a fürdő felé vegyem az irányt, jól fog esni most egy hideg zuhany.

556 || pam || khm  :Szemöldök húzogatós:

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kim && Darren   Szer. Nov. 09, 2016 12:55 pm
Darren & Kim


Damn.


Vajon tudta az a mindenható, hogy mibe hajszolt? Hogy mekkora ellenállás kell ahhoz, hogy ne bukjak meg? Ahogy Darren rám néz vagy, ahogy beszélgetünk. Mert látom rajta, hogy van mikor totál véletlen, de nekem pontosan elég, hogy kimelegedje. Mert bár tisztában vagyok vele, hogy mi kell a szaporodáshoz, én nem csinálom. Nekünk tilos. Még is mióta megismertem Wade-t többször fordult meg a fejemben, hogy mi lenne ha… Viszont akkor megbuknék, bukott angyalként elveszteném Őt. Az istent, akit már oly’ annyira megszoktam, hogy nem tudnék nélküle élni. Mármint most ne valami csöpögős tragi szerelmet kell elképzelni. Hanem egy barátságot, egy mély barátságot, amit az ember angyala nem akar elbaltázni. Tudom milyen Darren.
- Természetesen tudom, hogy mit csinálnak egyesek a nélkül. NE feledd már.. Láttalak mással. – úgy ejtem ki a szavakat, mintha a fogamat húznák, és nem tudnék megszólalni. Hiszen rossz volt látni őt, de közben valami furcsa is, persze azonnal rájuk csaptam az ajtót, de a lány arca, az az elégedett undorító vigyorral örökre az emlékeimbe itta magát, és mint a keserű savak, marják a lelkem mikor rá gondolok. Kellemetlen még is pontosan az kell, hogy észben tartsam, angyal vagyok és nem egy ilyen lány, aki egy éjszakára kellet neki.
- Mindent megteszek és akkor nem a figyelmetlenségem vezetett ahhoz. Most még is megköszönheted neki, mert akkor láttam meg a hűségedet felém. Mert egy védelmezettnek is hűségesnek kell lennie a védelmezőjéhez. Még ha nevetséges is a felállás. – több sebből vérzett, ami kis felállásunk, hiszen elsőként, amit az ember észrevesz, hogy egy szőke nő vigyáz egy kigyúrt férfira. A második pedig, hogy egy angyal egy istenre. Miért kéne egy istenre vigyázni? Azt hiszem, a sors nevetséges tréfát űz velünk.
- Én már nem is tudom. De majd később felnézek. Nem volt sürgős. – megvonom a vállam és érezem, hogy egyre feszültebb vagyok. Hogy lehet, mindig bajba kerülök, pedig még rá sem pillantok olyan dolgokra, amiket nem láthatnék. Mindig próbálok ott lenni, ha baj van, megmenteni mindent, és mindenkit
. Már betegesen óvom az angyali mivoltomat. Pedig érzem, hogy kipróbálnám, milyen lenne, ha egy férfi másként nyúlna hozzám, vagy esetleg megkaphatnám az első csókomat. De attól is úgy rettegek, mintha fájdalommal járna.
Darren lazasága megnyugtat, egészen addig, míg nem látom meg feszülő izmait, ami pontosan elárulja, hogy nem is olyan laza, mint szeretné. Felnyögve bólintok, hogy menjen csak a fürdőbe, addig beleteszem a kenyeret a pirítóba és töltök ki narancslevet az istenségnek és a tányérok után nyúlva hallom meg utolsó szavait.
Megfordul a fejemben minden, de csak folytatom a terítést és a tojásért nyúlva meghallom a zubogó vizet és magam elé bámulok. Mar a bűntudat és a félelem. Még is, a lábaim szinte ösztönösen indulnak meg a fürdő felé. Lesütve a szemeimet nyitom ki az ajtót és fehérneműbe lépek be a zuhany alá, Darren háttal áll és úgy érzem bűnt követek el, vele. De nem tudtam mit tenni, mert meg van a kockázata, hogy elvesznek tőle. lapockái közé puszilva döntöm neki a fejem. Sosem csináltam ilyet, és valószínűleg nem is fogok. A melltartóm és a bugyim semmi perc alatt nedvesetek át a sűrű vízcseppektől.
- Mit művelek? – kérdezem magamtól, bár nem tudom, mi lenne a megfelelő válasz rá. Ki kéne mennem még nem látok semmit. Hiszen szemeim olyan szorosan vannak lehunyva, hogy már fáj.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kim && Darren   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ